Hello!


+++ !!!Eladó Bicó!!! +++
Eladó egy jó állapotban lévő OG Balance 2!!! hívjátok: 06 20 310 88 28!!! Kb 50-55ezerért


+++ Új fórum +++
Új fórummal gazdagodott az oldal! Ezentúl csak regisztráció után lehet beírni! Remélem ez kicsit megszűri a fórumba írókat, és csak a java marad!
Sziasztok: vityak

Hírdetsd itt az oldalad!
Ha esetleg van saját honlapod, és úgy gondolod, hogy jó képeid vannak vagy vannak érdekes (vagy akár vicces) dolgaid, akkor küldd el e-mailben az oldalad címét és egy rövid (pár szavas) jellemzést (mi az oldalad mottója). Aztán majd meglátom, hogy a linkekhez rakom-e, vagy esetleg a képeknél reklámozlak! Értelem szerűen ha pl. Géza oldalán jó képek vannak, akkor szivesen rakok a képekbe egy "Géza" (vagy amit géza kér) -című hívatkozást ami az ő oldalára mutat! Szóval csak írjatok!

Írj!
Kérlek, hogy személyes kérdéseiteket e-mailben írjátok meg, mert a fórumot nem nézem meg olyan sokszor. A fórumba inkább olyat írjatok, ami a többi bicósnak szól! Kösz: Viktor.

Figyelj oda!
Ja és légyszives ha írsz a fórumba és azt akarod, hogy mindenki tudjon válaszolni, a biztonság kedvéért add meg az email címedet!!!

Küldd el kedvenc képeidet!
Ha szeretnéd, hogy a te képeid is fenn legyenek a flatland.laza.hu-n, akkor nem kell mást tenned, mint azt e-mailben jelezni nekem és elküldeni a képeket. Ez komoly! Mostantól, nem csak azok a képek lesznek láthatóak, amik már fönn vannak az oldalon, hanem ha valaki elküld egy képet amin éppen pegmanualozik, akkor azt is mindenki megnézheti! Csak a képeket kérem (max 70Kb/darab) és egy nevet (ha mondjuk Géza a neved akkor így lesz: "Géza képei" ("-jel nélkül:) ) Tehát írjatok, és küldjétek a képeket a vityak@freemail.hu-s címre!!!

Frissítve: 2006.12.25. Hétfő